PRAKTISCHE INFORMATIE

Om je zo goed mogelijk te informeren, vind je op deze pagina wat praktische informatie omtrent het huren van het huisje.

Midweek

Maandag t/m vrijdag
Aankomst: tussen 15.00 en 17.00 uur
Vertrek: voor 10.00 uur.

Weekend

Vrijdag t/m maandag
Aankomst: tussen 15.00 en 21.00 uur
Vertrek: voor 10.00 uur

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak van €45,00 (is inbegrepen in de prijs) is verplicht. Op die manier is het huisje altijd netjes voor de volgende bezoeker.

Niet toegestaan

Om het huisje netjes te houden is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen, te roken en open vuur op het balkon te maken.

Slaapkamers 
In het huisje zijn twee slaapkamers aanwezig en er ook zijn er twee slaapplaatsen op de overloop. De eerste slaapkamer bestaat uit een 2-persoonsbed van 160cm met twee losse matrassen. De tweede slaapkamer uit twee 1-persoonsbedden van beide 90cm breed.
Op de overloop staat een 1-persoonsbed en een onderschuifbed, waarmee er dus in totaal zes slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden.
Voor alle bedden zijn 1-persoons dekbedden en kussens aanwezig. Een lakenpakket huren is verplicht vanuit het park. Tevens is er een campingbedje aanwezig. 

Woonkamer 
In de woonkamer staat een hoekbank en twee fauteuils. Daarbij is er een opbergkast en zijn er diverse spelletjes en boeken aanwezig. In de hoek van de woonkamer staat een flatscreen met kabelaansluiting en dvd-speler en is er een blue-tooth speakertje aanwezig. 

Keuken 
De gerenoveerde keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser en een combi-oven aanwezig, evenals een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker Senseo, (staaf-) mixer en citruspers. Ook heb je beschikking over gezuiverd water via het daarvoor gemonteerde kraantje naast de spoelbak. De eethoek bestaat uit een ruime eettafel met 6 eetkamerstoelen.

Buiten 
De bungalow beschikt over een eigen parkeerplek en drie terrassen, zodat er altijd een plek is waar je in de zon kunt zitten. Er zijn twee ligstoelen aanwezig, evenals een picknicktafel, tuinmeubilair en twee hangmatten.

Algemeen 
Er is in het huisje gratis Wi-Fi aanwezig inclusief een Wi-Fi versterker. De code is te vinden in de informatiemap in de bungalow. In de bungalow ligt ook een map met tips over te bezoeken plekken in de omgeving. Wanneer je zelf een goede tip hebt, kan je deze tip ook noteren zodat volgende gasten daar ook weer profijt van zullen hebben.
De bungalow beschikt over een CV-ketel.

Omgeving
In de omgeving van Durbuy is heel erg veel te doen. Al op 10 minuten rijden vind je mooie en uitdagende dingen om te doen of bezoeken. In het huisje ligt een groene map met veel tips en ideeen, wandel- en fietsroutes.